Amaçlar:

TBAT (Trakya Üniversitesi Bankacılık Araştırmaları Topluluğu) olarak ana faaliyet amacımız, topluluğumuza üye olan öğrencilerin eğitimleri tamamlandıktan sonra onları iş hayatında neleri beklediğini, neleri yapabileceklerini ve nerde olmak istediklerini keşfetmeleri için imkan sunmaktır. Yapılması planlanan merkezi finans gezileri ile eğitim almalarını sağlamak ve okul içi düzenlenecek eğitim seminerleri ile profesyonel yöneticilerden iş hayatının pratiğini öğrenmelerini sağlayarak ana amacımızı yerine getirmeyi planlıyoruz. Ayrıca yapılacak olan birçok sosyal faaliyetler ile de toplulukta bulunmanın öğrenciler için daha keyifli hale gelmesini amaçlıyoruz.

Faaliyetler:

Borsa İstanbul A.Ş. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Türkiye Bankalar Birliği gibi finans kuruluşlarının merkezlerine geziler düzenleyerek gerekli eğitim programlarına katılım gösterip eğitim almak.

Denizbank, Yapı Kredi, Bankacılar ve Finansçılar Derneği, görüşmelere başlayacağımız diğer bankalar, finans kurumları, firmalar ile işbirliği yaparak çeşitli eğitici konferanslar düzenlemek ve ortak çalışmalar yapmak.

Bankaların, Finans kuruluşlarının İnsan Kaynakları yöneticileri ile iletişime geçip üniversitemizde kariyer odaklı seminer yapmalarını sağlamak.

Kişisel gelişim,  kendini keşfetme ve liderlik gibi konularda uzman kişileri üniversitemize davet ederek eğitim seminerleri almak.

Hafta sonları Çocuk Esirgeme Kurumu, Huzurevi, Hayvan Barınağı gibi kurumlara ziyarette bulunmak.

Üyelerle birlikte çeşitli bisiklet turları, doğa gezileri, piknik vs. sosyal faaliyetlerde bulunarak motivasyonu yüksek tutup etkili bir topluluk haline gelmek.

Bu içerik 07.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 271 kez okundu.